Positiivista ensivaikutelmaa luomassa

Kuljetamme päivittäin yli 700 potilasta, skannaamme yli 1 000 asiakirjaa, välitämme yli 1 600 puhelua

Sairaalakiinteistöjen osaava aulahenkilöstömme palvelee monipalveluperiaatteella. Tehtäväkokonaisuudet koostuvat mm. sairaalojen aulan neuvontapalveluista, avain- ja luentosalipalveluista, sairaalan sisäisestä potilaskuljetuksesta ja postituksesta.

09 4711 –puhelinvaihteen ammattilaiset vastaavat puhelujen välitystoiminnasta HYKS -alueella 18 sairaalassa vuorokauden jokaisena tuntina.

Huolehdimme myös potilasasiakirjojen sähköisestä arkistoinnista, potilasasiakirjojen, mikrofilmien sekä filmimuotoisten röntgenkuvien säilytys-, haku- ja tietopalvelusta sekä kaikkien ei-sähköisten potilasasiakirjojen pysyvästä säilytyksestä HUS -alueella. potilasasiakirjojen sähköisestä arkistoinnista, potilasasiakirjojen, mikrofilmien sekä filmimuotoisten röntgenkuvien säilytys-, haku- ja tietopalvelusta sekä kaikkien ei-sähköisten potilasasiakirjojen pysyvästä säilytyksestä HUS -alueella. Potilasasiakirjapalvelut ylläpitää hallussaan olevia potilasasiakirja-arkistoja lakien ja asetusten mukaisesti.

Sairaanhoitoalueilla toimivien kirjaamojen asiantunteva henkilöstömme huolehtii tietoturvaohjeiden mukaisesti asioiden ja asiakirjojen rekisteröinnistä ja jakeluista, hallinnollisten arkistojen hoidosta sekä em. tehtävien tietopalvelusta ja neuvonnasta.


 

 Haluatko tietää lisää

 

 

Aula-, asiointi- ja puhelinpalvelut

Jari Räty
palvelupäällikkö
0400 435468
jari.raty(at)hus.fi