HUS Logistiikka

Luotettavana kumppanina toteuttamassa Suomen laadukkainta hoitoa


​HUS Logistiikka toimii koko HUSin yhteishankintayksikkönä ja huolehtii lisäksi kuntayhtymän logistiikkapalveluista sekä lääkintäteknisistä palveluista.

Asiakkainamme ovat kaikki HUSin sairaalat ja hoitoyksiköt. Lisäksi tuotamme palveluja niille HUSin jäsenkunnille ja HYKS-erityisvastuualueille, jotka ovat tehneet palvelusopimuksen kanssamme. 

 

Palveluperiaatteet

 
Olemme arvostettu kumppani sosiaali- ja terveydenhuollon hankinta-, logistiikka- ja lääkintäteknisten palveluiden tuottajana sekä toimialan suunnannäyttäjä.

Asiakaslähtöiset, luotettavat ja tehokkaat hankinta-, logistiikka- ja lääkintätekniset palvelumme vapauttavat sairaaloiden ja hoitoyksiköiden resursseja niiden ydintoimintaan.

 

Hankintapalvelut

 
HUS Logistiikka on Suomen suurimpia julkisia hankintayksikköjä ja kilpailuttaa kuntayhtymän hoitolaitteiden ja -tarvikkeiden, kalusteiden ja erilaisten sairaalassa tarvittavien hoito- tai tukipalvelujen hankinnat.
 
Tarjouskilpailuista julkaistaan ilmoitukset julkisten hankintojen HILMA-tietokannassa. Tarjoajat saavat tarjouspyyntödokumentit sähköisinä ja pystyvät jättämään tarjoukset sähköisinä tarjouspalvelun kautta.
 
HUS pyrkii tavaran- ja palveluntoimittajien kanssa pitkäkestoisiin puite- ja vuosisopimuksiin. Sopimukset ovat kuntayhtymän käyttäjäyksiköitä sitovia. Uudet sopimuskumppanit valitaan kilpailuttamisen yhteydessä.
 
Hankintojen kilpailutuskalenterit 2019
 
 
 
 

Logistiikka

 
HUS Logistiikka vastaa kuntayhtymän hoito- ja yleistarvikkeiden varastoinnista sekä sisäisestä ja ulkoisesta kuljetuslogistiikasta.
 
HUS Logistiikan asiakaspalvelu palvelee kaikissa kulutustavaran hankintaan liittyvissä asioissa, puh. 09 471 77000 tai logistiikka.asiakaspalvelu@hus.fi
 
Lääkintätekniikan Helpdesk toimii Meilahdessa, puh. 09 471 72592.