Kehittäjäpolulle/SoTe-kehittäjäksi

Haluatko kehittää itseäsi ja verkostoitua muiden alueen Sote-kehittäjien kanssa? Tarjoamme sinulle mahdollisuutta osallistua järjestämäämme Sote-kehittäjävalmennukseen. Valmennus on avoin sinulle, joka toimit perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon tai sosiaalihuollon kehittämistehtävissä HUS-alueella tai Eksotessa. 

Valmennuksen aikana osallistut kolmeen kaksipäiväiseen valmennuskertaan sekä yksipäiväiseen päätöstilaisuuteen. Valmennuksen aikana käymme läpi kehittämiseen liittyviä menetelmiä, huomioimme asiakaslähtöisyyttä palvelumuotoilun keinoin, pohdimme taloudellisia lainalaisuuksia sekä tarkastelemme arviointia. Valmennuksessa saamaasi antia hyödynnät koko valmennuksen ajan kehittämällä työhösi tai työyhteisöösi liittyvää oikeaa kehittämiskohdetta, jonka etenemistä esittelet ja raportoit valmennuksen aikana. Halutessanne voitte toteuttaa kehittämistehtävää myös pari- tai tiimityönä.

Jos kehittäminen on sinun juttusi – ilmoittaudu mukaan! Valmennuksen vetäjinä toimivat pitkään kehittämistehtävissä toimineet ja kehittäjiä kouluttaneet valmentajat. Seuraava valmennus käynnistyy keväällä 2021.

Meitä koulutettuja kehittäjiä on HUS-alueella yli 300. Kun olet jo käynyt valmennuksessamme, ovat vuosittaiset maksuttomat kehittämistapaamiset sinun juttusi. 

Lisätietoja: Katja Croell, katja.croell@hus.fi​  

Valmentajat​​

 

 Ajankohtaista

 


Kehittäjäverkoston tapaaminen
11.9.2020 klo 9.30 - 15.00
Aihe: Verkostotyö 

Ilmoittautuminen verkostopäivään


Kehittäjä​valmennus 
2021  
ilmoittautuminen avataan syksyllä 2020.​

 

 Linkkejä

 

Kehittäjävalmennuksen työtila (HUS)- Moodleen pääsevät kirjautumaan kehittäjäverkoston jäsenet