Hakuohje

Vuonna 2019 alkavien jaksojen haku on päättynyt. Vuonna 2020 alkavat jaksot tulevat haettaviksi elo-syyskuussa 2019.

Jaksoja voivat hakea Helsingin yliopiston yleislääketieteen erikoistujat, joilla on hakuhetkellä voimassaoleva opinto-oikeus. Asetamme hakijat järjestykseen erikoistumisen vaiheen ja toimipaikan perusteella. Jaksoja jaettaessa otetaan lisäksi huomioon erityisvastuualueen eri alueet.
 
Mikäli erikoistuja hakee usean eri alan jaksoja, hänen tulee asettaa erikoisalat järjestykseen.
 
HUOM! Laskethan valmiiksi yleislääketieteen erikoislääkärikoulutukseen suorittamasi terveyskeskusjaksot ja muiden kliinisten erikoisalojen jaksot kuukausissa. Jos olet suorittanut jaksoja osa-aikaisena, muunnathan kuukaudet kokoaikaisuutta vastaaviksi. Lisätietoja jaksojen laskemisesta löytyy lääketieteellisen tiedekunnan Guidesta (kohta "palvelujen laskeminen").
 
Vinkki CV:tä varten: työskentelyjaksojen yhteydessä on hyvä olla tarkat alkamis- ja päättymisajankohdat sekä maininta mahdollisesta osa-aikaisuudesta. Merkitsethän yleislääketieteen erikoislääkärikoulutukseen suorittamasi jaksot ansioluetteloosi niin, että ne ovat erotettavissa muusta työkokemuksesta.

Jokainen hakukerta on erillinen ja hakijoiden järjestys on voimassa seuraavan muodostamiseen saakka.
Jaksoihin liittyviin kysymyksiin vastaavat erikoissuunnittelija Maija Hartikainen ja koulutusylilääkäri Arja Helin-Salmivaara​.
​​​​​​