Siirry pääsisältöön

Uutinen Julkaistu 1.10.2020 16.14

Uudistunut HUS.fi julkaistu

Asiasanat:
  • viestintä

Uusi verkkosivustomme on julkaistu. Sivusto on saavutettava ja sen sisältö palvelee potilaita ja muita käyttäjiä entistä asiakaslähtöisemmin.

Uuden sivuston kantava ajatus on potilas- ja asiakaslähtöisyys. Palvelumme ja käytetyimmät sisältömme tuodaan sivustolla entistä selkeämmin esiin. Yleinen terveystieto löytyy jatkossa Terveyskylä.fi​-palvelusta. Hus.fi palvelee myös yliopistosairaalan muita tärkeitä kohderyhmiä, kuten työnhakijoita, terveydenhuollon ammattilaisia ja tutkijoita.

Sivusto on saavutettava sekä teknisesti että sisällöltään, ja verkkosivusto skaalautuu erilaisiin päätelaitteisiin, kuten älypuhelimiin ja tabletteihin. Uudistettua sivustoa voi käyttää erilaisten teknisten apuvälineiden, kuten ruudunlukuohjelmien avulla.

Sivuston kehitystyötä jatketaan julkaisun jälkeen. Esimerkiksi ruotsin- ja englanninkielisiä sisältöjä laajennetaan jo lähiviikkoina ja hakuihin tulee tarkennuksia. Sivustoa ja sisältöjä kehitetään edelleen saadun palautteen perusteella. Palautetta voi lähettää osoitteeseen verkkopalaute@hus.fi

Tiivistetympää tietoa

Uudistuksessa sisältöä on tiivistetty, että tieto löytyisi aiempaa helpommin. Esimerkiksi toimipisteiden yhteystiedot löytyvät yhteystietolaatikosta kunkin toimipisteen sivun yläosasta. Potilaan sairaalakäynnin tueksi on rakennettu Opas potilaalle -osio, josta löytyy vinkkejä sairaalakäynnin eri vaiheisiin.

Laboratorion ja kuvantamisen toimipistehaku on HUSin verkkosivuston käytetyimpiä palveluja. Uudella sivustolla se löytyy Hoidot ja tutkimukset -otsikon alta. Samasta hausta voi toiselta välilehdeltä etsiä myös muita hoitoja ja tutkimuksia.

Ajankohtaista-osion uutisista löytyy jatkossa myös HUSin yhteisölehti Husarin artikkeleita.  Ruotsinkieliset tiedotteet ja uutiset julkaistaan jatkossa omalla sivullaan.

Tutustu sivustoon

Uusi HUS.fi jakaantuu viiteen pääosaan:

Linkki sähköisiin palveluihin kulkee kunkin pääosion navigaatiossa mukana.

Lue myös: Hus.fi uudistuu

Feedback

Löysitkö etsimäsi?