Siirry pääsisältöön

Mediatiedote Julkaistu 20.1.2022 10.51

Suun terveydenhuollon ilta- ja viikonloppupäivystyksen toiminta päättyy Hyvinkään sairaalassa 21.1.2022

Asiasanat:
  • hammashoidon päivystys
  • suu- ja leukasairaudet

HUSin vastaama suun perusterveydenhuollon ilta- ja viikonloppupäivystyksen toiminta päättyy Hyvinkään sairaalassa perjantaina 21.1.2022. Toiminta jatkuu Puistosairaalassa Meilahden sairaala-alueella.

Lähikuva hammaslääkärin instrumenteista

Suun perusterveydenhuollon ilta- ja viikonloppupäivystyksen toiminta päättyy Hyvinkään sairaalassa päivystysajan loputtua. Päivystys on toiminut Hyvinkään sairaalassa viime syksystä lähtien. Muutaman kuukauden kokemuksen perusteella on käynyt ilmi, että nykyiset tilat eivät sovellu koronavirusepidemian vuoksi päivystyksen toimintaan.

Suun perusterveydenhuollon ilta- ja viikonloppupäivystyksen toiminta jatkuu nykyisellään Puistosairaalassa Meilahden sairaala-alueella. Päivystys palvelee kaikkia Uudenmaan alueen asukkaita arki-iltaisin klo 16–21 sekä lauantaisin, sunnuntaisin ja arkipyhinä klo 9–21. Päivystys on tarkoitettu päivystyksellistä ensiapuhoitoa tarvitseville potilaille perusterveydenhuollon virka-ajan ulkopuolella.

Potilaan tulee soittaa ajanvarausnumeroon ennen päivystykseen hakeutumista. Hoidon tarpeen kiireellisyys arvioidaan puhelimessa.

Suun perusterveydenhuollon ilta- ja viikonloppupäivystyksen ajanvarauksen puhelinnumero on 09 471 71110. Ajanvaraus on auki arkisin klo 14–21 sekä viikonloppuisin ja arkipyhinä klo 8–21.

Suun perusterveydenhuollon ilta- ja viikonloppupäivystyksen verkkosivut

Feedback

Löysitkö etsimäsi?