Siirry pääsisältöön

Ammattilaiselle

Uutinen Julkaistu 30.6.2023 11.09

Sara Nisula jatkaa Apotin pohjalla olevan Epicin tehohoidon ohjausryhmässä

Asiasanat:
  • Apotti
  • tehohoito
  • leikkaussalit ja tehohoito

Erikoislääkäri Sara Nisula on nimitetty toiselle kaksivuotiskaudelle Apotin pohjalla olevan Epicin kansainväliseen tehohoidon ohjausryhmään. Valintaan johti Nisulan luotsaama tehohoidon sisältökehitys Suomessa. HUSin tehohoitoon suunnitellut Apotin aikajanaraportit löytyvät nykyään Epicin ydinjärjestelmästä.

Sara Nisula.

LT, anestesiologian ja tehohoidon erikoislääkäri, Apotti Oy:n johtava asiantuntija Sara Nisula on nimitetty toiselle kaksivuotiskaudelle jäseneksi järjestelmätoimittaja Epicin kansainväliseen tehohoidon ohjausryhmään (Critical care steering board). Valintaan johti Nisulan luotsaama tehohoidon sisältökehitys Suomessa.

HUSin tehohoitoon suunnitellut Apotin aikajanaraportit löytyvät nykyään Epicin ydinjärjestelmästä ja ovat kaikkien Epicin asiakkaiden käytössä. 

Ohjausryhmässä pääsee konkreettisesti mukaan tehohoito-osion kehittämiseen. Kuluneen kauden ohjausryhmän työstämiä uusia kokonaisuuksia ollaan juuri ottamassa pilottikäyttöön joissain yhdysvaltalaisissa organisaatioissa. On tärkeää tuoda työskentelyyn eurooppalaista näkemystä, Siltasairaalan teho- ja tehovalvontaosastolla ja Apotissa työskentelevä Sara Nisula kertoo.

Ohjausryhmä linjaa ja työstää tehohoidon keskeistä sisältöä järjestelmässä ja tekee läheistä yhteistyötä Epicin järjestelmäkehityksen kanssa. 

Ohjausryhmään on valittu parikymmentä lääkäriä Epiciä käyttävistä maailman johtavista sairaaloista, kuten Mayo Clinicistä, Cleveland Clinicistä ja The Johns Hopkins -sairaalasta. Euroopasta ohjausryhmään on lisätty Nisulan lisäksi kaksi jäsentä Hollannista.

Alkava kausi on Saran toinen kaksivuotiskausi ohjausryhmässä. Käytännössä ohjausryhmä kokoontuu kerran kuussa, minkä lisäksi Epicin vuotuisten kongressien yhteydessä järjestetään tapaamisia. 

"Kiitos kaikille äänestäneille kollegoille!"

Palaute

Löysitkö etsimäsi?

Kiitos palautteesta!

Kiitos palautteestasi! Kerro halutessasi, kuinka voimme parantaa tätä sivua.

Kerro halutessasi, miten olemme onnistuneet tai kuinka voimme parantaa tätä sivua.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.

Kirjoita palautteesi allaolevaan kenttään.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.