Siirry pääsisältöön

Uutinen Julkaistu 22.6.2021 13:40

Naistenklinikalta ohjataan osa kesän suunnitelluista sektioista Lohjalle ja Hyvinkäälle

Asiasanat:
  • synnytys
  • Naistenklinikka
  • Lohjan sairaala

Siirrämme osan Naistenklinikalle suunnitelluista sektioista Hyvinkään ja Lohjan synnytyssairaaloihin kesäkuun lopusta elokuun loppuun. Tarkoituksenamme on turvata palveluiden yhdenvertainen saatavuus ja asiakaslähtöinen hoito vuoden vilkkaimpana synnytysaikana.

Teemme HUSin alueen synnytyssairaaloiden kesken tiivistä yhteistyötä. Pyrimme varmistamaan kuormituksen tasaista jakautumista ja estämään ruuhkia.

Siirrämme Hyvinkään sairaalaan suunniteltuja sektioita maanantai- ja tiistaipäiville 21. kesäkuuta alkaen ja Lohjan sairaalaan arkipäiville 28. kesäkuuta alkaen. Lääkärimme arvioi synnyttäjän leikkauspäivän ja -sairaalan äitiyspoliklinikkakäynnillä.

Naistenklinikalla hoidamme vaikeimmat riskiraskaudet ja hyvin ennenaikaiset synnytykset. Lohjalla ja Hyvinkäällä voimme tehdä suunnittelun sektion perusterveille matalan riskin synnyttäjille, joiden raskaus on täysiaikainen.

Jos synnytys käynnistyy itsestään ennen suunniteltua sektiota, ohjeistamme synnyttäjää soittamaan siihen sairaalaan, johon sektio on sovittu.

Lue myös: Syntyvyyden nousu jatkuu – Uudellamaalla alkuvuodesta nousua 8,9 prosenttia