Siirry pääsisältöön

Mediatiedote Julkaistu 19.11.2021 12.40

Lohjan sairaanhoitoalueella vierailukieltoja muuttuneen koronavirustilanteen vuoksi

Asiasanat:
  • Lohja
  • Lohjan sairaala
  • korona

Lohjan ja Länsi-Uudenmaan sairaanhoitoalueiden koronavirusinfektiotilanne on vaikeutunut ja sen ennakoidaan edelleen pahenevan.

Raaseporin sairaalan ja terveyskeskuksen vuodeosastoilla puhjennut koronavirusepidemia on aiheuttanut sen, että kyseissä yksiköissä on jouduttu keskeyttämään uusien potilaiden osastolle otto. Tämän vuoksi Lohjan sairaanhoitoalueen terveyskeskusten vuodeosastot ovat pahoin ruuhkautuneet, joka taas on aiheuttanut sen, että Lohjan sairaalan sisätauti- ja kirurgisilla vuodeosastoilla on täyttä ja päivystyspoliklinikka on ollut lähes päivittäin myös ruuhkautunut.

Sairaalaepidemian syntymisen estämiseksi ja vaikean ylikuormituksen hillitsemiseksi omaisten vierailut tiettyjä poikkeuksia (saattohoitopotilaat, synnyttäjät, lastenvastaanotot, psykiatrian hoitosuunnitelman mukaiset perhe- ja omaisten tapaamiset) lukuun ottamatta kielletään Lohjan sairaalassa 31.12.2021 saakka.

Sairaalan päivystyksen ovi on suljettuna vuoden loppuun asti. Saattaja saa olla seurana vain hoitohenkilökunnan harkinnan mukaan esim. pienten lapsipotilaiden tai saattohoitopotilaiden kanssa.

Lisätietoja:

Lohjan sairaanhoitoalue, johto
Tom Löfstedt