Siirry pääsisältöön

Vierailu- ja vastaanottorajoitukset naistentautien ja synnytysten yksiköissä

Voit tulla turvallisesti ajanvarausvastaanotoille, tutkimuksiin ja toimenpiteisiin myös koronavirusepidemia-aikana. Jos olet tulossa vastaanotolle tai hoitoon HUSiin 10 vuorokauden sisällä siitä, kun olet altistunut tai sairastunut koronavirusinfektioon, ole yhteydessä hoitavaan yksikköön mahdollisia lisäohjeita varten. Yhteystiedot löytyvät ajanvarauskirjeestäsi tai yksikön nettisivuilta. Tarvittaessa saat yhteystiedot HUSin vaihteesta 09 4711. Tutustuthan myös myös Ohjeita potilaille -sivuun.

Rajoitukset ovat voimassa toistaiseksi. Epäselvissä tapauksissa saat lisätietoa kutsun lähettäneestä yksiköstä.Kirurgisen suu-nenäsuojuksen käyttö synnytyksissä

Tarjoamme kirurgisia suu-nenäsuojuksia synnyttäjien, tukihenkilöiden ja doulien käyttöön. Suojusten käytöllä, käsihygienialla, turvaväleillä ja liikkumisen rajoittamisella estämme koronavirustartuntojen leviämistä sairaalaoloissa.

Suosittelemme, että synnyttäjät tukihenkilöineen pysyttelevät pääsääntöisesti omissa huoneissaan. Lisäksi sairaalan ulkopuolelle poistumista hoitojakson aikana tulee välttää.