Siirry pääsisältöön

Ammattilaiselle

Uutinen Julkaistu 12.5.2023 14.53

Johtava ylihoitaja Kirsi Heino on vuoden tehyläinen johtaja

Naistentaudit ja synnytykset -yksikön johtava ylihoitaja Kirsi Heino ei kadu kouluttautumistaan sairaanhoitajaksi.

Tehyn johtaja Kirsi Sillanpää, johtava ylihoitaja Kirsi Heino ja filosofi Esa Saarinen.

Tehyn johtaja Kirsi Sillanpää ja filosofi Esa Saarinen palkitsivat vuoden tehyläisen johtajan Kirsi Heinon (kuvassa keskellä) Tehyn johtamisen ja esimiestyön päivillä Helsingissä. Kuva: Pasi Autio

Helsinkiläinen Kirsi Heino on koulutukseltaan erikoissairaanhoitaja ja terveystieteiden maisteri. Lisäksi hänellä on sosiaali- ja terveysjohtamisen MBA-tutkinto. Hän on toiminut pitkään Naistenklinikalla eri tehtävissä, mm. erikoissairaanhoitajana, osastonhoitajana, ylihoitajana ja vuodesta 2020 alkaen johtavana ylihoitajana.

"Pitkän urani aikana työtehtävät ja roolit ovat vaihtuneet, mutta sisälläni sykkii yhä edelleen sairaanhoitaja. Ihmisten kohtaaminen, hoitotyö ja työn merkityksellisyys ovat asioita, joita tässä alassa arvostan", Heino sanoo.

Ehdotuksen tehnyt ammattiosasto kiittää Heinoa siitä, että hänen kanssaan on helppo tehdä yhteistyötä. Heino korostaa myös yhteistyön merkitystä.

"Kukaan ei tee tätä myöskään yksin, vaan teemme tätä yhdessä. Siinä alan yksi hienous. Hoitohenkilökunnalle haluan sanoa, että olkaa ylpeitä itsestänne."

Hoitoalalla eletään nyt kuohunnan aikaa, mutta niin on ollut aika-ajoin historiassakin.

"Haluan sanoa hoitajille, että aina pohjalta olemme nousseet entistä vahvempina. Kiitos, että olette jaksaneet nämä haastavat ajat."

Tehy valitsee vuosittain ansioituneen tehyläisen hoitotyön johtajan. Palkintokriteereissä todetaan muun muassa, että palkinnonsaaja on kehittänyt hoitotyötä ja hyviä käytäntöjä yhdessä henkilöstön kanssa, edistänyt terveydenhuoltoa ja on esihenkilönä henkilökunnan arvostama. Valintaa ehdotti Tehyn Naistenklinikan ammattiosasto.

Tehyläinen johtaja palkittiin nyt kolmannentoista kerran. Palkinto luovutettiin Tehyn johtamisen ja esimiestyön päivillä Helsingissä 11.5.2023.

 

Alkuperäinen uutinen Tehyn sivuilla

Palaute

Löysitkö etsimäsi?

Kiitos palautteesta!

Kiitos palautteestasi!

Kirjoita tähän verkkosivustoa koskeva palautteesi.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.

Kirjoita tähän verkkosivustoa koskeva palautteesi.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.