Siirry pääsisältöön

Uutinen Julkaistu 30.3.2023 08.17

Hyrylän röntgen on toistaiseksi suljettu remontin vuoksi

Asiasanat:
  • HUS Diagnostiikkakeskus
  • röntgen
  • Tuusula

Tuusulan Hyrylän terveysaseman röntgen suljettiin 1.1.2023 alkaen remontin vuoksi. Remontin arvioitiin olevan valmis helmikuun alussa, mutta se on viivästynyt suunnitellusta aikataulusta.

Hoitaja ottaa lapselta keuhkoröntgenkuvaa.

Tiedotamme tarkemmin röntgenin avautumisesta, kun saamme lisätietoja remontin etenemisestä. Pahoittelemme toimintakatkoksesta aiheutuvaa häiriötä.

Remontin aikana voit asioida muissa HUSin röntgeneissä:

  • Luuston ja keuhkojen perusröntgenkuvauksissa voit asioida Keusoten alueella Järvenpäässä, Mäntsälässä, Nurmijärvellä tai Hyvinkään sairaalassa. Halutessasi voit asioida myös esimerkiksi Sipoossa, Vantaan Tikkurilassa ja Myyrmäessä (Huom! ei Keravalla).
  • Kiireettömät hammaskuvaukset sekä kallolateraalikuvaukset tehdään Keusoten alueella vain Mäntsälässä. Huomioithan, että Järvenpäässä ei tehdä kyseisiä kuvauksia. Halutessasi voit asioida myös esimerkiksi Sipoossa, Vantaan Tikkurilassa ja Myyrmäessä.
  • Päivystykselliset hammaskuvaukset kuvataan ensisijaisesti Keravan röntgenissä. Kuvaukset voivat ajoittain ruuhkautua Keravalla, joten käyntiin kannattaa varata hieman tavanomaista enemmän aikaa.

Järvenpään röntgenin aukioloajat laajenivat alkuvuonna. Se palvelee luuston ja keuhkojen perusröntgenkuvauksissa nyt myös lauantaisin klo 8.15–15.30. Röntgen on kaikkien Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen asukkaiden käytettävissä.

Lisätietoja Keusoten sivuilla

Vapaasti valittavat röntgenit

Palaute

Löysitkö etsimäsi?

Kiitos palautteesta!

Kiitos palautteestasi! Kerro halutessasi, kuinka voimme parantaa tätä sivua.

Kerro halutessasi, miten olemme onnistuneet tai kuinka voimme parantaa tätä sivua.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.

Kirjoita palautteesi allaolevaan kenttään.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.