Siirry pääsisältöön

Mediatiedote Julkaistu 14.12.2020 14:10

Hallituksen päätökset 14.12: HYKS-sairaanhoitoalueen johtajaksi dosentti Matti Holi

Asiasanat:
  • hallitus

HUS hankkii Terhokodin palveluita yhdessä Helsingin, Espoon ja Vantaan kanssa. Ympäristöohjelma 2021–24 korostaa kestävää kehitystä ja viitoittaa tietä kohti hiilineutraaliutta.

Matti Holi valittiin HYKS-johtajaksi 

Hallitus valitsi dosentti Matti Holin HYKS-sairaanhoitoalueen johtajaksi 18.1.2021 alkaen. Holi toimii tällä hetkellä HUS Psykiatrian toimialajohtajana ja hänellä katsottiin olevan hakijoista monipuolisin kokemus vahvana linja- ja divisioonajohtajana.  Holin osaamisessa painottuvat hyvät vuorovaikutus- ja johtamistaidot sekä tuloksekas strateginen ja käytännön johtamistoiminta. 

Lisätietoja: 
Toimitusjohtaja Juha Tuominen, yhteydenotto: kaarina.heikinheimo(at)hus.fi

Terhokodin sopimus optioineen viisi vuotta 

HUS päätti osaltaan hankkia Terho-säätiöltä vaativan erityistason saattohoitopalveluja kolmen vuoden sopimuskaudelle ja mahdolliselle kahden vuoden optiokaudelle. Palvelusopimuksessa ovat HUSin lisäksi mukana myös Helsinki, Espoo ja Vantaa. Sopimuksen vuosihinta on 2 499 000 euroa, josta HUSin osuus on 2 152 000 euroa. Hankinnan ennakoitu kustannus HUSille koko viiden vuoden sopimus- ja optiokaudella on yhteensä 10 760 000 euroa. Sopimus koskee Terhokodin 17-paikkaista vuodeosastohoitoa, josta sopimuksen sisältyy 14 paikkaa, HUSin osuuden ollessa 11,5 paikkaa. 

Terhokodin sopimusneuvotteluissa saavutettu ratkaisu 4.11.2020

Lisätietoja: 
Toimialajohtaja Johanna Mattson, johanna.mattson(at)hus.fi  
Hallintojohtaja Lauri Tanner, lauri.tanner(at)hus.fi  

HUS pyrkii hiilineutraaliksi vuoteen 2030 mennessä 

Hallitus hyväksyi ympäristöohjelman vuosille 2021–24. Ohjelmassa painottuu HUSin päivitetyn ympäristöpolitiikan mukainen tavoite olla hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä. Kerromme ympäristöohjelman tarkemmasta sisällöstä erillisellä tiedotteella. 

Lisätietoja: 
Hallintojohtaja Lauri Tanner, lauri.tanner(at)hus.fi 
Ympäristöhallinnon päällikkö Mirja Virta, mirja.virta(at)hus.fi 

Pöytäkirja ja kaikki päätökset