Tutkimushoitajapooli

​Tutkimushoitajan palkkaaminen tutkimukseen

Tietoa tutkimushoitajapoolista antaa eeva-leena.labaut@hus.fi ja riitta.meretoja@hus.fi.

Tutkimushoitajia koulutetaan kerran vuodessa

HUS tarjoaa tutkimushoitajina toimiville ja tutkimushoitajan työstä kiinnostuneille pätevöitymiskoulutusta. Opintojen laajuus on neljä opintopistettä, ja niihin kuuluu neljä lähiopiskelupäivää, itsenäistä opiskelua, oppimistehtäviä sekä GCP–verkkotestin suorittaminen. Koulutus kestää neljä kuukautta ja siitä myönnetään kirjallinen todistus. Tavoitteena on kouluttaa kaikkiaan sata tutkimushoitajaa HUS:ssa tehtävän tutkimuksen edistämiseksi.
 
Syksyn 2017 koulutus keskittyy erityisesti kliinisiin syöpätutkimuksiin ja se järjestetään HYKS Syöpäkeskuksessa yhteistyössä tutkimusjohdon ja Roche Oy:n kanssa. Ensimmäinen pilottikoulutus yhteistyössä FinPedMedin kanssa keskittyi lastenlääketutkimuksiin ja koulutuksesta valmistui 11 tutkimushoitajaa keväällä 2017.
 
Haku käynnissä
 
Hakemukset 15.8.2018 klo 16 mennessä.
 
Avaa hakulomake tästä. Haun liitteeksi toimitetaan esimiehen täyttämä puoltolomake. Lue ohjeet hakulomakkeen yläosasta huolella. Tarvittaessa hakijat kutsutaan haastatteluun.
 
Valinnasta ilmoitetaan 20.8.2018 mennessä.
 
Lisätietoja koulutuksen sisällöstä: Marita Repo, puh. 050 427 0680, marita.repo@hus.fi, HYKS Syöpäkeskus, Riitta Meretoja, puh. 050 326 5192, riitta.meretoja@hus.fi, HUS Tutkimusjohto ja Kati Järviö, puh. 040 537 4228, ext-kati.jarvio@hus.fi, HYKS-instituutti Oy. Muut lisätiedot: HUS henkilöstökoulutus, koulutus@hus.fi
 
578x3.jpg
biomag.jpgbiomedicum.jpgbiostatistiikan.jpg
hus-apteekki.jpghuslab ja kuvantaminen.jpgHYKS-instituutti.jpgjuridiset.jpgkieli.jpgpi-status.jpgtutkimushoitajat.jpgtutkimuskoulutus.jpgyhteystiedot.jpg