Tutkimushoitajapooli

​Tutkimushoitajan palkkaaminen tutkimukseen

Tietoa tutkimushoitajapoolista antaa eeva-leena.labaut@hus.fi ja riitta.meretoja@hus.fi.

Tutkimushoitajia koulutetaan kerran vuodessa

HUS tarjoaa tutkimushoitajina toimiville ja tutkimushoitajan työstä kiinnostuneille pätevöitymiskoulutusta. Opintojen laajuus on neljä opintopistettä, ja niihin kuuluu neljä lähiopiskelupäivää, itsenäistä opiskelua, oppimistehtäviä sekä GCP–verkkotestin suorittaminen. Koulutus kestää neljä kuukautta ja siitä myönnetään kirjallinen todistus. Tavoitteena on kouluttaa kaikkiaan sata tutkimushoitajaa HUS:ssa tehtävän tutkimuksen edistämiseksi.
 
Syksyn 2017 koulutus keskittyy erityisesti kliinisiin syöpätutkimuksiin ja se järjestetään HYKS Syöpäkeskuksessa yhteistyössä tutkimusjohdon ja Roche Oy:n kanssa. Ensimmäinen pilottikoulutus yhteistyössä FinPedMedin kanssa keskittyi lastenlääketutkimuksiin ja koulutuksesta valmistui 11 tutkimushoitajaa keväällä 2017.
 
Haku tutkimushoitajakoulutukseen 
 
Haku kevään 2018 tutkimushoitajakoulutukseen on auki 14.12.2017 saakka. Valinnoista ilmoitetaan 15.1.2018 mennessä. Lisätietoja ja hakulomakkeita saa ottamalla yhteyttä merja.rydenfelt(at)hus.fi tai riitta.meretoja(at)hus.fi sekä HUS-intrasta.
 
 
578x3.jpg
biomag.jpgbiomedicum.jpgbiostatistiikan.jpg
hus-apteekki.jpghuslab ja kuvantaminen.jpgHYKS-instituutti.jpgjuridiset.jpgkieli.jpgpi-status.jpgtutkimushoitajat.jpgtutkimuskoulutus.jpgyhteystiedot.jpg