Hae kokemusasiantuntijaksi HUS Lohjan sairaanhoitoalueelle!

asiakasraati.jpg

Kokemusasiantuntija on kokemusasiantuntijakoulutuksen/valmennuksen, jaetun asiantuntijavalmennuksen käynyt henkilö, jolla on omakohtaista kokemusta sairaudesta tai sairastavan läheisenä/omaisena elämisestä. Kokemusasiantuntijalla
on kokemustietoa siitä, miltä tuntuu sairastua ja sairastaa, olla hoidossa ja kuntoutuksessa. Kokemusasiantuntijalla on halu kehittää palveluita tai auttaa muita oman kokemuksensa pohjalta. Kokemusasiantuntijat välittävät kokemustietoa sairaalan henkilökunnalle.

Kokemusasiantuntijalla on valmiudet toimia mm. jäsenenä erilaisissa työryhmissä, ohjausryhmissä ja johtoryhmissä, palveluiden arvioinnissa ja tutkimusryhmissä, uuden toiminnan suunnittelussa, tukihenkilönä tai ryhmänvetäjänä.

 osallvaikuta.jpg

Mitä haemme?

 
Haemme Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiriin kuuluvan Lohjan sairaanhoitoalueen palveluja käyttäneitä henkilöitä ja heidän läheisiään syksyn 2018 kokemusasiantuntijoille järjestettyyn valmennukseen. Eli jos olet ollut potilaana tai omaisena missä vain HUS Lohjan sairaanhoitoalueella, olet tervetullut hakemaan mukaan toimintaan.
 

Miten pääsen kokemusasiantuntijaksi?

 
Kokemusasiantuntijaksi pääsee täyttämällä hakulomakkeen haastattelua varten. Valmennukseen valitaan haastattelujen perusteella 10 henkilöä. Valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja heidät kutsutaan syksyn 2018 valmennukseen, joka järjestetään Lohjan sairaalan tiloissa.

Valmennus sisältää 7 päivää, joiden kesto on 6 tuntia (klo 9-15). Valmennuksen ensimmäinen päivä järjestetään 20.8.2018 klo 9-12 ja muista valmennuspäivistä tarkempaa tietoa valmennukseen valinnan jälkeen. Huom! Valmennus edellyttää osallistumista kaikkiin valmennuspäiviin. Valmennuksesta saa todistuksen. Valmennus on osallistujille maksuton.
 
Valmennuksessa on mukana myös Lohjan sairaanhoitoalueen henkilökuntaa. Toivomme mahdollisimman laajan joukon erilaisia ihmisiä valmennukseen mukaan, joten hae rohkeasti!
 
Viimeinen hakupäivä on 28.5.2018.
 
Ilmoita kiinnostuksesi täyttämällä hakulomake ja lähetä se täytettynä:
 
Lohjan sairaala, Hallinto,
Sairaalatie 8, 08200 Lohja

tai sähköpostitse Miia Ståhlelle, miia.stahle@hus.fi 
 
Hakulomake - lataa lomake omalle koneellesi, täytä, tallenna ja lähetä sähköpostilla tai kirjepostina.