Keikkatyötä hoitohenkilökunnalle

Tarjoamme keikkatyötä erityisesti sairaanhoitajille, kätilöille tai alan opiskelijoille sekä lähihoitajille ja osastonsihteereille. Tarkempiin tehtävänkuvauksiin pääset tutustumaan alla olevista linkeistä.

Tule Sairaanhoitajan keikalle Hyvinkään sairaalaan

Tule Lähi- ja perushoitajan keikalle Hyvinkään sairaalaan

Tule Osastonsihteerin keikalle Hyvinkään sairaalaan

Keikkatyöhön pääset hakeutumaan täyttämällä hakulomakkeen työpaikkailmoituksen lopussa olevan ”Hae työpaikkaa” -painikkeen kautta. Lomakkeen täyttäminen edellyttää rekisteröitymistä. Luot omat tunnuksesi hetkessä ja laadit itsellesi keikkaprofiilin järjestelmän ohjatessa sinua joka vaiheessa. Hakemuksessasi voit tarkentaa kohteet missä olet kiinnostunut työskentelemään ja milloin olet käytettävissä. Hakemuksesi tiedot ovat luottamuksellisia, emmekä luovuta niitä ulkopuolisille (suojattu yhteys).
 

Kun olet täyttänyt hakulomakkeen, ota yhteyttä, niin sovitaan haastatteluaika Hyvinkään sairaalan rekrytointiyksikköön.  Kun Sinut on haastateltu ja olet sopinut keikkatyön aloittamisesta, saat käyttöösi Kuntarekryn keikka- ja käytettävyyskalenterin. Keikkakalenterista näet kaikki ilmoitetut keikat ja ilmoitat käytettävyytesi työvuoroon. Järjestelmän kautta keikkatöistä sovitaan kanssasi pääsääntöisesti tekstiviestipalvelun avulla.

Käytettävyyskalenteriin  (https://www.kuntarekrytointi.fi/recruitment/#/login
 , kirjautuminen omiin tietoihin) päivität ne päivät ja vuorot jolloin sinua voidaan kutsua työhön.
 
Lisätietoa keikkatöistä Hyvinkään sairaalan rekrytointiyksikkö:
koulutussuunnittelija Päivi Mella, Hyvinkään sairaala, 050 427 7552 ja
rekrytoinnin asiantuntija, Katariina Kuntsi, Hyvinkään sairaala, 050 428 7633