Keikkatyötä hoitohenkilökunnalle

Tarjoamme keikkatyötä erityisesti sairaanhoitajille, kätilöille tai alan opiskelijoille sekä lähihoitajille ja osastonsihteereille. Keikkatyöhön pääset hakeutumaan täyttämällä hakulomakkeen työpaikkailmoituksessa olevan ”Hae työpaikkaa” -painikkeen kautta. Työpaikkailmoitukseen pääset alla olevasta linkistä.


Tule sairaanhoitajan, lähihoitajan tai osastonsihteerin keikalle Hyvinkään sairaalaan

 

Hakulomakkeen täyttäminen edellyttää rekisteröitymistä. Hakemuksesi tiedot ovat luottamuksellisia, emmekä luovuta niitä ulkopuolisille (suojattu yhteys). Luot omat tunnuksesi hetkessä ja laadit itsellesi keikkaprofiilin järjestelmän ohjatessa sinua joka vaiheessa.
Kun olet täyttänyt hakulomakkeen, ota yhteyttä, niin sovitaan haastatteluaika Hyvinkään sairaalan rekrytointiyksikköön.  Haastattelussa kartoitamme koulutuksesi, työkokemuksesi ja missä yksiköissä haluat työskennellä.
Kun Sinut on haastateltu ja olet sopinut keikkatyön aloittamisesta, saat käyttöösi Kuntarekryn keikka- ja käytettävyyskalenterin. Keikkakalenterista näet kaikki ilmoitetut keikat ja ilmoitat käytettävyytesi työvuoroon. Keikkatöistä sovitaan kanssasi pääsääntöisesti järjestelmän kautta tekstiviestipalvelun avulla. 

Käytettävyyskalenteriin (https://www.kuntarekrytointi.fi/recruitment/ ) päivität ne päivät ja vuorot jolloin sinua voidaan kutsua työhön.
 

Ota yhteyttä: Hyvinkään sairaalan rekrytointiyksikkö
koulutussuunnittelija Päivi Mella, Hyvinkään sairaala, 050 427 7552 ja
rekrytoinnin asiantuntija, Katariina Kuntsi, Hyvinkään sairaala, 050 428 7633