Potilashotelli

HUS:n potilashotelli sijaitsee Tukholmankatu 2:een keväällä 2016 valmistuneessa Cumulus Meilahti -hotellissa.

Potilashotellipalvelu on tarkoitettu erityisesti Meilahdessa ja lähisairaaloissa hoidettaville potilaille. Myös omaiset voivat yöpyä hotellissa omakustanteisesti.

Potilashotellin palveluita käytetään ennen tai jälkeen suunnitellun hoidon tai toimenpiteen, sen aikana tai sarjahoitojen yhteydessä, kun potilaan ei tarvitse jäädä vuodeosastolle yöksi, mutta majoittuminen sairaalan lähellä on hoidon kannalta perusteltua.

Potilashotellissa yöpyvien henkilöiden tulee olla kotikuntoisia, sillä potilashotellissa ei tarjota sairaanhoitopalvelua. Potilashotellissa potilaan on tarkoitus tulla toimeen itsenäisesti tai saattajan/omaisen/läheisen tukemana.

Hotellihuoneissa on wc ja suihku, pieni jääkaappi, tv, puhelin, ilmastointi ja internetyhteys. Saunaosasto, kuntosali, lasten leikkihuone sekä itsepalvelupesula ovat asiakkaiden käytössä. Hotellialue on savuton.
 
Jos saavut hotelliin autolla, voit jättää auton asiakkaille varatuille lisämaksullisille pysäköintipaikoille hotellin välittömään läheisyyteen. Pysäköintiohjeet saat hotellin vastaanotosta. Huomioithan, että pysäköintitilaa on rajoitetusti.
 

 Lue lisää