Etusivu » HUS-tietoa » Uutishuone » Euroopan komissio rekrytoi itsenäisiä H2020-asiantuntijoita

Euroopan komissio rekrytoi itsenäisiä H2020-asiantuntijoita

 
EU:n Research Executive Agency hakee uusia asiantuntijoita avustamaan hanke-ehdotusten ja meneillään olevien hankkeiden arvioinnissa sekä ohjelmien valmistelussa, toteuttamisessa tai arvioinnissa.

Horisontti 2020 –ohjelman itsenäiset asiantuntijat rekrytoidaan keskitetystä tietokannasta, johon voi rekisteröityä koska tahansa. Englanninkieliset rekisteröitymis- ja hakuohjeet löytyvät linkin takaa.


Sinustako asiantuntija Euroopan komissioon?


Asiantuntijana toimiminen on kannattavaa: työ syventää ja laajentaa omaa asiantuntemustasi ja parantaa CV:täsi. Asiantuntijana saat arvokasta tietoa kilpailukykyisen EU-hakemuksen laatimisesta sekä sisäpiirin tietoa komission käytänteistä ja arviointiprosessista.

Voit hakea asiantuntijaksi, jos sinulla on korkean tason ammatillista asiantuntemusta yhdeltä tai useammalta Horisontti 2020 –ohjelman aihealueelta sekä esimerkiksi innovaatioista ja liikkeenjohdosta.

Lisätietoja


Suzan Ikävalko
Research and Innovation Manager
Tutkimus ja innovaatiopäällikkö / EU-koordinaattori
 
suzan.ikavalko(at)hus.fi | 050 583 4292

”Minulla on kokemusta vuosien työskentelystä itsenäisenä asiantuntijana ja monta hyvää syytä suositella hakemaan sellaiseksi.” Suzan Ikävalko


Call for external experts to assess EU Horizon 2020 proposals


The EU Research Executive Agency is looking for new external experts as peer reviewers to assist in the evaluation of proposals, monitoring of actions as well as in preparation, implementation or evaluation of programmes and design of policies. Follow the link below for instructions for enrollment and registration. 


Further information and inquiries


Suzan Ikävalko
Research and Innovation Manager
 
suzan.ikavalko(at)hus.fi | 050 583 4292

 “I have been working on and off as an external expert for several years. I can recommend it for many reasons.” Suzan Ikävalko
Tulosta
3.5.2018 10:43