Etusivu » HUS-tietoa » Uutishuone » Stenbäckinkatu yksisuuntaiseksi Topeliuksenkadun ja Lastenklinikan välillä 8.6.2015 alkaen

Stenbäckinkatu yksisuuntaiseksi Topeliuksenkadun ja Lastenklinikan välillä 8.6.2015 alkaen

Ajosuunta on Topeliuksenkadulta Lastenklinikalle päin. Poikkeusjärjestelyt liikenteessä vaikuttavat Stenbäckinkadulla 8.6.2015–30.9.2016.
 
Ajoneuvot:

Stenbäckinkadun liikenne muutetaan yksisuuntaiseksi Topeliuksenkadun ja Lastenklinikan välillä. Ajosuunta on Topeliuksenkadulta Lastenklinikalle päin. Ajo Linnankoskenkadulta ohjataan kiertotielle.

Reitti: Paciuksenkatu – Tukholmankatu – Haartmaninkatu – Topeliuksenkatu. Stenbäckinkatu säilyy kaksisuuntaisena
Linnankoskenkadun ja Lastenklinikan välillä ja mahdollistaa ajoa Lastenklinikalle ja Lastenlinnantielle myös Linnankoskenkadun suunnasta.

Myös kadunvarsipysäköintiin tehdään muutoksia. Stenbäckinkadun länsipuolella pysäköinti on kielletty Topeliuksenkadun ja Lastenklinikan välillä ja itäpuolella Paasikivenkadun ja lastenklinikan välillä. Paasikivenkadulta poistetaan kolme kadunvarsipysäköintipaikkaa Stenbäckinkadun päästä.

Polkupyörät:

Stenbäckinkadun liikenne muutetaan yksisuuntaiseksi Topeliuksenkadun ja Lastenklinikan välillä. Ajosuunta on Topeliuksenkadulta Lastenklinikalle päin. Linnankoskenkadun suunnalta tulevat pyöräilijät ohjataan kiertotielle:

Reitti: Stenbäckinkatu – Lastenlinnantie – Mikael Lybeckin katu – Topeliuksenkatu.

Jalankulkijat:

Jalankulkureitti kulkee työmaan ohitse Stenbäckinkadun itäpuolta.
Poikkeusjärjestelyt hoidetaan liikenteenohjauslaitteiden avulla. Pyydämme kaikilta alueella liikkujilta erityistä varovaisuutta ja tarkkaavaisuutta poikkeusjärjestelyiden ja alueella liikkuvien raskaiden ajoneuvojen ja työkoneiden vuoksi.

SRV Rakennus Oy pahoittelee rakennustöistä aiheutuvaa mahdollista haittaa.

Kartta kulkujärjestelyistä

Lisätiedot:

SRV Rakennus Oy:
Matti Julin 0400 704293
Helsingin kaupunki:
Minna Oinaala /rakennusvirasto p. 09 310 389 74
Tulosta
2.6.2015 9:22