Etusivu » HUS-tietoa » Uutishuone » Osa Raaseporissa loukkaantuneista kotiutettu sairaalasta

Osa Raaseporissa loukkaantuneista kotiutettu sairaalasta

Kaikki Raaseporissa loukkaantuneet ovat saaneet tilanteen mukaista hoitoa sairaalassa. Kuusi lievästi loukkaantunutta on kotiutettu. Töölön sairaalassa hoidettavien vakavasti loukkaantuneiden potilaiden omaiset on myös tavoitettu.
Raaseporin tasoristeysonnettomuudessa loukkaantui vakavasti neljä henkilöä ja seitsemän sai lievempiä vammoja. Lievemmin loukkaantuneet on hoidettu Raaseporin sairaalassa ja heistä kuusi on kotiutettu. Yksi potilas jää vielä jatkohoitoon.

Töölön sairaalassa on hoidettavana neljä vakavasti loukkaantunutta potilasta. Heidän tilansa on vakaa ja kaikkien omaiset on tavoitettu.

Omaisille tarkoitetut HUS:n potilastietonumerot toimivat tänään kello 16 saakka.

Raaseporin sairaala: 019 224 2929 (omaisille)

Töölön sairaala: 050 427 1817 (omaisille)


Klo 11:30:
 

Kaikki Raaseporissa vakavasti loukkaantuneet tuotu Töölön sairaalaan

 
Neljä Raaseporin junaonnettomuudessa vakavasti loukkaantunutta potilasta on saatu kuljetettua hoitoon Töölön sairaalaan. HUS on myös avannut puhelinnumerot Raaseporissa ja Töölössä, joista omaiset voivat kysyä tietoja potilaina olevista läheisistään.
 
Onnettomuudessa loukkaantui vakavasti neljä henkilöä ja seitsemän sai lievempiä vammoja. Kaikki vakavasti loukkaantuneet ovat jo hoidossa Töölön sairaalassa. Lievemmin loukkaantuneet potilaat hoidetaan Raaseporin sairaalassa.
 
HUS on avannut Raaseporin ja Töölön sairaaloissa numerot, jonne omaiset voivat soittaa kysyäkseen tietoja onnettomuudessa olleista läheisistään.
 
Raaseporin sairaala: 019 224 2929 (omaisille)
 
Töölön sairaala: 050 427 1817 (omaisille)
 
Onnettomuuden aiheuttaman järkytyksen käsittelyssä auttavat myös Helsingin kaupungin kriisipäivystys ja Suomen mielenterveysseuran kriisipuhelin.

Helsingin kaupungin kriisipäivystys: 09 310 44 222
 
Suomen mielenterveysseuran kriisipuhelin: 010 195 202
 
 
klo 10:26:
 

Raaseporin junaonnettomuuden loukkaantuneet Raaseporin ja Töölön sairaaloihin

 
HUS:n sairaaloihin Raaseporissa ja Töölössä on tuotu hoitoon yhteensä 11 Raaseporin junaonnettomuudessa loukkaantunutta potilasta.
 
​Lievemmin loukkaantuneet potilaat, joita on seitsemän, on viety lähinnä onnettomuuspaikkaa sijaitsevaan Raaseporin sairaalaan. Sen lisäksi neljä vakavammin loukkaantunutta potilasta hoidetaan Töölön sairaalassa Helsingissä, jonka valmiustilaa on nostettu tilanteen vaatimalle tasolle.
 
HUS tiedottaa asiasta lisää seuraavan kerran noin kello 11.00 julkaistavalla tiedotteella.
Tulosta
26.10.2017 10:26