Etusivu » HUS-tietoa » Uutishuone » Painonhallintatalo palkittiin kansanterveydellisesti merkittävästä toiminnastaan

Painonhallintatalo palkittiin kansanterveydellisesti merkittävästä toiminnastaan

"Painonhallintatalo vastaa keskeiseen terveyskysymykseen hyödyntäen digitalisaation mahdollisuuksia kustannustehokkaalla ja asiakaskokemusta parantavalla tavalla".
 

Terveyskylän taloperheeseen ja HYKS Vatsakeskukseen kuuluva Painonhallintatalo on tänään saanut sekä Suomen lihavuustutkijat ry:n että ARVO ry:n myöntämät palkinnot yhteiskunnallisesti ja kansanterveydellisesti merkittävästä toiminnastaan.

Suomen lihavuustutkijat ry on jakanut painonhallintaa ja terveellistä elämäntapaa edistäville kansallisille hankkeille ja projekteille palkintoja vuodesta 2000 alkaen. Painonhallintatalon toiminta virtuaalipalveluineen on  "monimuotoista ja edustaa inhimillistä "I love me" -otetta. Tiimin valmentajilla on myös into ja lämpö tekemisessä", lihavuustutkijat toteavat.

Yhteiskunnallisten yritysten verkostovaikuttaja ARVO ry palkitsi Painonhallintatalon  yhteiskunnallisesti vaikuttavana ja suomalaisten hyvinvointia lisäävänä toimintana. Perusteluissa todetaan mm. näin:

"Painonhallinta on kansallisesti keskeinen terveyskysymys. Painonhallintatalon virtuaalisessa terveyslaihdutusvalmennuksessa teknologiaa hyödynnetään potilashoidossa kustannustehokkaalla tavalla. Talon virtuaalipalvelut myös lisäävät potilaiden yhdenvertaisia mahdollisuuksia päästä hoitoon."

Lue lisää ARVO:n tiedotteesta.

Painonhallintatalon virtuaaliseen terveyslaihdutusvalmennukseen voi hakeutua oman lääkärin lähetteellä kaikkialta Suomesta. Kokonaisvaltainen elämäntapavalmennus kestää 12 kuukautta, minkä aikana valmennettava ja hänen oma valmentajansa kommunikoivat verkkoympäristössä.​

Tulosta
11.10.2017 17:10