Etusivu » HUS-tietoa » Uutishuone » Hyvinkään Sairaalanmäellä muutoksia kulkureitteihin viikosta 16 alkaen

Hyvinkään Sairaalanmäellä muutoksia kulkureitteihin viikosta 16 alkaen

Hyvinkään Sairaalanmäellä tunnelien rakennustyömaa sulkee kulkureitin terveyskeskussairaalan pääovelle viikosta 16 alkaen.
 

Uusi kulkureitti terveyskeskussairaalan yksiköihin avataan sairaalan pääoven ja päivystyksen välissä olevasta ovesta (kartassa A3), josta kulku heti hissillä P-kerrokseen ja yhdystunnelia pitkin terveyskeskussairaalan P-kerroksen hissiaulaan.

Terveyskeskussairaalan siivessä sijaitsevat terveyskeskuksen vuodeosastot 11 A ja B, neurologian vuodeosasto 6 ja yleissairaalapsykiatria.​

Reitti merkitään lattiateipein ja kyltein. Sairaalan pääovi ja päivystyksen ovi ovat käytössä edelleen. Jalankulkuväylät pysäköintialueelta terveyskeskussairaalan uuden sisäänkäynnin ovelle, sairaalan pääovelle ja päivystykseen merkitään ja
erotetaan ajotiestä.

Inva-paikkoja on lisätty lasten ja nuorten yksikön vastapäätä olevan työmaa-aidan viereen parkkipaikalle jo olemassa olevien inva-paikkojen yhteyteen. Saattoliikenne voi edelleen jättää potilaan päivystykseen tai pääovelle.

Sairaalankatuun tulee kaventuma rakennettavan uuden sairaalan uloimman siiven kohdalle – tämä saattaa hidastaa kulkua Sairaalankadulla.

Lyhyeen ja pitkäaikaiseen pysäköintiin tarkoitetut pysäköintialueet ovat merkitty kylteillä. Pysäköintihallin ylätasanteella on myös paljon pysäköintipaikkoja. Hyvinkään sairaalan pysäköintialueet kuuluvat Hyvinkään kaupungin pysäköinninvalvonnan piiriin.

Pysäköintialueilla on käytössä pysäköintikiekko.

 

KARTTA tunnelien rakennus.jpgKARTTA tunnelien rakennus.jpg

 

Tulosta
13.4.2017 13:14