Ravioli

Raviolin toiminnot ovat 1.9.2017 alkaen osa HUS-Tukipalvelut tulosalueen toimintaa. Lue lisää HUS-Tukipalvelut tulosalueesta.
 
Ravioli on Suomen johtava ravitsemis- ja ravitsemusterapiapalveluiden osaaja, jonka perustehtävä on tarjota hyvinvointia lisäävää, maukasta ja laadukasta ruokaa ja ammattitaitoisia palveluratkaisuja. Toimintamme perustuu ajankohtaiseen tutkimustietoon ja jatkuvaan kehitykseen.   

Ravioli on osaava ja luotettava kumppani, joka valmistaa maukasta ja laadukasta ruokaa terveyden sekä hyvinvoinnin lisäämiseksi. Yhteistyö, osaava henkilöstö ja sujuvat palveluprosessit varmistavat joustavan ja luotettavan toiminnan. Asiakas voi luottaa saavansa turvallista tutkittuun tietoon perustuvia ruoka- ja kliinisen ravitsemusterapian palveluita.

Ravioli palvelee useita eri asiakasryhmiä. Potilasruokapalveluiden lisäksi vastaamme henkilökunnan lounasruokapalveluista sekä kahvila- ja vierastarjoiluista. Laillistetut ravitsemusterapeuttimme ohjaavat ravitsemusongelmissa. Ravioli toimii Uudenmaan läänin alueella noin 370 ammattilaisen voimin.
 
 

 

Winter.jpg