Lounasravintolat ja kahviot

​Tarjoamme päivittäin, lounasravintolasta riippuen yhden tai kaksi lounasvaihtoehtoa, kasvislounaan ja päivän keiton. Lounasateriaan sisältyy pääruoka, salaatti, jälkiruoka, ruokajuomat ja leivät.  Arkisin on tarjolla myös annossalaatteja ja useissa yksiköissä on salaattibuffet, Meilahdessa myös grillipiste. Aamupalaa tarjoillaan niinikään useissa yksiköissä.
 
TUTUSTU LOUNASLISTOIHIN OIKEAN VALIKON LINKIN KAUTTA tai ao. ravintolan kotisivulta - vasen valikko.
 
Ruokalistaan merkitään soveltuuko ruokalaji vähälaktoosiseen, laktoosittomaan, maidottomaan, erittäin vähägluteeniseen, gluteenittomaan tai lakto-ovo-vegetaariseen, eli kasvisruokavalioon. Myös terveyttä edistävät sydänmerkki-ateriat on merkitty sydänmerkki-symbolein ruokalistalle. Mikäli ruokalistalla oleva ruoka ei sovi, asiakas voi tilata sopivan annoksen edellisenä päivänä joko täyttämällä lounasravintolassa olevan lomakkeen tai soittamalla keittiöön.
 
Kahvioissa ja kahvipisteissä on myynnissä mm. salaattiannoksia, sämpylöitä, patonkeja, suolaisia ja makeita kahvileivonnaisia, kahvia, teetä, virvokkeita, hedelmiä, makeisia ja jäätelöä. HUS:n sairaaloissa vierailevat sekä alueella asioivat henkilöt ovat myös tervetulleita ruokailemaan eri toimipisteisiin.