Tietoa toiminnastamme

Ravioli on Suomen johtava ravitsemis- ja ravitsemusterapiapalveluiden osaaja, jonka perustehtävä on tarjota hyvinvointia lisäävää, maukasta ja laadukasta ruokaa ja ammattitaitoisia palveluratkaisuja. Toimintamme perustuu ajankohtaiseen tutkimustietoon ja jatkuvaan kehitykseen. 

Ravioli on osaava ja luotettava kumppani, joka valmistaa maukasta ja laadukasta ruokaa terveyden sekä hyvinvoinnin lisäämiseksi. Yhteistyö, osaava henkilöstö  ja sujuvat palveluprosessit  varmistavat joustavan ja luotettavan toiminnan. Asiakas voi luottaa saavansa turvallista tutkittuun tietoon perustuvia ruoka- ja  kliinisen ravitsemusterapia- palveluita

Raviolin palvelee useita eri asiakasryhmiä. Potilasruokapalveluiden lisäksi vastaamme henkilökunnan lounasruokapalveluista sekä kahvila- ja  vierastarjoiluista. Laillistetut ravitsemusterapeuttimme ohjaavat ravitsemusongelmissa. Ravioli toimii Uudenmaan läänin alueella noin 370 alan ammattilaisen voimin.

Hyvinvointia lounasravintolasta
Lounashetki Raviolin lounasravintolassa katkaisee päivän työrupeaman ja antaa uutta puhtia. Lounaaksi voi nauttia monipuolisen lämpimän aterian, raikkaan salaatin tai herkullisen patongin. Asiakkaidemme hyvinvointi on meille tärkeää ja ponnistelemme tarjotaksemme herkullisia makuja kevyesti, monipuolisesti ja värikkäästi.

Ruokailu osana potilaan kokonaishoitoa
Ruoalla on suuri merkitys hyvinvointiin. Sairaana ruoan ja ravitsemuksen merkitys korostuu entisestään ja me Raviolissa haluamme edistää  toipumista tarjoamalla hoitoa tukevaa ruokaa. Joidenkin sairauksien, esimerkiksi keliakia, hoidossa ruokavaliohoito on ainoa hoitokeino. Henkilökuntamme palvelee myös haasteellisissa erityisruokavalioissa luotettavasti ja ammattitaidolla.

Lapsipotilaille on tarjolla iän mukaista ja lasten makuun sopivaa ruokaa. Aivan pienimpiä asiakkaita palvelee Raviolin Äidinmaitokeskus käsitellen, välittäen ja valmistaen äidinmaitovalmisteita.

Ravitsemusterapiasta apua arkeen
Ravitsemusterapeuttimme osallistuvat sairauksien hoitoon antamalla ruokavalio-ohjausta. Ravitsemustilan ja ruoankäytön arvioinnit ovat lähtökohtia yksilölliselle ohjaukselle, jonka tavoitteena on turvata riittävä energian ja ravintoaineiden saanti. Ravitsemushoidon tavoitteena on edistää potilaan toipumista, parantaa elämänlaatua sekä ylläpitää hyvää ravitsemustilaa. Ravitsemusohjaus voi tapahtua yksilöllisin tapaamisin tai ryhmäohjauskäynneillä. Sairauksien hoidon lisäksi myös terveyden edistämiseen ja sairauksien ehkäisyyn liittyvä ravitsemusohjaus kuuluu ravitsemusterapiaan.

Luotettavat juhla- ja tilaustarjoilupalvelut
Tilaisuuden, on se iso tai pieni, kruunaa hyvä tarjoilu. Haluamme auttaa tilaisuuksien järjestelyissä; toimitamme tarjoilut kokous-, kongressi- ja juhlatilaisuuksiin ammattitaidolla ja luotettavasti. Laajasta ja laadukkaasta valikoimastamme löytyy aina toiveiden mukainen tarjoilu.

Rentouttavia hetkiä Raviolin kahviloissa
Kahviloihimme voi poiketa rentoutumaan ja unohtamaan hetkeksi arjen. Tarjoamme herkullisen valikoiman maukkaita ja tuoreita kahvilatuotteita. Osaamisemme varmistaa monipuolisen valikoiman silloinkin, kun erityisruokavalio asettaa haasteita.