Osana toipumista ja työpäivää

Valmistamme päivittäin lähes 20 000 ateriaa

 
Potilasruoan ravitsemuksellinen laatu mietitään tarkkaan jo suunnitteluvaiheessa. Valmistamme ateriat ammattitaitoisesti kunkin ikäryhmän ravitsemussuositusten mukaisesti huomioiden lisäksi useat erityisruokavaliot. 
 
Äidinmaitokeskuksessa valmistamme sekä luovutetusta äidinmaidosta että äidinmaidon korvikkeista tehtäviä seoksia toimitettaviksi niitä tarvitseville. Äidinmaitokeskus sijaitsee Iho- ja allergiasairaalassa. Palveluaika arkisin klo 7.30-15.30. Yhteydenotot puhelimitse 09 471 73737 tai 0504070025.
 
Lounasravintoloissamme tarjoamme ravitsevaa ja monipuolista ruokaa. Viihtyisiin lounasravintoloihimme ja kahviloihin ovat tervetulleita sairaaloiden henkilökunnan lisäksi myös potilaat, heidän omaisensa ja muut vierailijat.
 
Lounasvaihtoehtojen lisäksi useimmissa ravintoloissamme voit itse koota raikkaan salaatin tai valita lounasateriasi grillipisteestä. Lisäksi joissakin ravintoloissamme on tarjolla maittava aamupala puuroineen.
 
Kahviloistamme saat helposti vaikkapa mukaan otettavaksi suolaista ja makeaa pikkusyötävää sekä muita paikan päällä valmistettuja herkullisia Take Away -tuotteita.
 
 
 

 

 

 Haluatko tietää lisää

 

​Potilas- ja henkilöstöruokailu

Karri Mikkonen
palvelupäällikkö
050 512 5081
karri.mikkonen(at)hus.fi

 

 Hyvä ruoka auttaa jaksamaan