HUS-Servis

HUS-Servis liikelaitos tuottaa ja kehittää laadukkaita asiointi-, henkilöstö-, talous- ja tekstinkäsittelypalveluja. Palvelukeskusmallilla toimiva liikelaitos tarjoaa kilpailukykyisiä palvelujaan koko sairaanhoitopiirille, jäsenkunnille sekä muille julkisille tahoille.
 
Liikelaitoksessa työskentelee noin 920 ammattilaista.
 

Palvelut

 
Asiointipalvelujen aulahenkilökunta palvelee HUS alueen sairaaloissa, joissa palvelukattaus vaihtelee sairaalan tarpeiden mukaisesti. Palvelukokonaisuuteen kuuluu myös keskitetty puhelunvälityspalvelu HYKS-alueella, potilasasiakirjojen arkistointi- ja hakupalvelu sekä HUS-kuntayhtymätasoinen keskuskirjaamopalvelu asiahallintaan liittyvine palveluineen.
 
Henkilöstöpalvelujen ammattilaiset palvelevat rekrytointi-, palvelussuhde-, koulutus- ja palkanlaskenta-asioissa.

Talouspalvelujen asiantuntijat huolehtivat keskitetysti HUS:n sairaanhoidon ja muiden palvelujen ja tuotteiden laskutuksesta ja perinnästä, osto- ja matkalaskujen käsittelystä sekä kirjanpidosta ja maksuliikenteestä.
 
Tekstinkäsittelypalvelujen henkilöstö purkaa vuodessa lähes kaksi miljoonaa lääkäreiden sanelemaa suomen- ja ruotsinkielistä sanelua potilaiden sairauskertomukseen. Suomen suurimmassa tekstinkäsittely-yksikössä työskentelee yli 300 tekstinkäsittelijää.
 
 
Tärkeä nosto oikea
Tärkeä nosto vasen