Erikoistuvien koulutukset

HUS:n perusterveydenhuollon yksikön ja Helsingin yliopiston yleislääketieteen ja perusterveydenhuollon osaston yhdessä järjestämiä koulutuksia yleislääketieteeseen erikoistuville.


 

TEEMAKOULUTUKSET

30.11.2017
Väestön terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen -koulutus
Ilmoittautuminen on päättynyt.

6.2.2018
Eettis-juridiset ongelmat -koulutus (ohjelma tulossa)
Ilmoittautuminen 15.1.2018 mennessä

13.3.2018
Lausunnot hoidon ja kuntoutuksen tukena -koulutus (ohjelma tulossa)
Ilmoittautuminen 19.2.2018 mennessä
 

Lisätietoja ja peruutukset: 
Sirpa Korpela


 

ALOITUSSEMINAARIT

Suosittelemme, että yleislääketieteeseen erikoistuvien aloitusseminaariin osallistutaan runkokoulutusvaiheen aikana siten, että suoritettuna on vähintään 9 kk terveyskeskuspalvelua.

13.12.2017 
Eväitä erikoistumiseen -aloitusseminaari
Ilmoittautuminen on päättynyt.

Seminaaripäivänä käynnistyy Moodle-pohjainen 6 viikon kestoinen Y-HOPS-verkkokurssi, jonka aikana laaditaan henkilökohtainen opiskelusuunnitelma. Koulutukseen osallistuvilla tulisi olla toimiva Helsingin yliopiston käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoite.

Lisätietoja ja peruutukset: 
Sirpa Korpela


 
YLEISLÄÄKETIETEEN ERITYISKOULUTUKSEN HALLINNON JA
SOSIAALITURVAN KOULUTUS (16 h)

Yleislääketieteen erityiskoulutukseen kuuluu 16 tunnin kurssimuotoinen koulutus, joka perehdyttää terveydenhuollon hallintoon ja sosiaaliturvajärjestelmään.

Seuraava koulutus järjestetään keväällä 2018, jolloin teemana on sosiaaliturvajärjestelmä.

Kurssiin sisältyy Moodle-oppimisympäristössä toteutettava verkkokurssi 9.4.2018 alkaen, jonka kesto vastaa yhteensä 8 tuntia noin neljän viikon aikana. Verkkokurssi toimii pohjana kurssin lähiopetuspäivälle 9.5.2018 (8 tuntia), jolloin aiheisiin syvennytään asiantuntijoiden johdolla. Suoritusmerkinnän edellytyksenä on aktiivinen osallistuminen molempiin osioihin sekä verkkopalautelomakkeen täyttäminen kurssin jälkeen. Pelkästä lähiopetuspäivästä tai pelkästä verkko-opiskelusta ei anneta suoritusmerkintää erikseen.

Jokaisella koulutukseen osallistuvalla tulee olla toimiva yliopiston käyttäjätunnus verkko-opiskelua varten. Lisätietoa HY:n käyttäjätunnuksista helpdeskin sivuilta.

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti Helsingin yliopistossa YEK-vaihetta suorittaville. Muiden yliopistojen opiskelijoita voidaan ottaa koulutukseen, jos tilaa riittää. Olethan tällöin yhteydessä koulutussuunnittelija Maija Hartikaiseen.
 
 
Ilmoittautuminen päättyy 30.3.2018 tai kun koulutus on täynnä. Koulutukseen otetaan 140 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.
 
 
Lisätietoja koulutuksesta antaa koulutussuunnittelija Maija Hartikainen