• Etusivu

HUS:ssa työskentelee yli 21 500 sairaanhoidon ammattilaista

Millaista on olla töissä HUS:n sairaaloissa? Katsele ja kuuntele Sadun ja kolmen muun ammattilaisen tarina. Sen jälkeen ehkä sinäkin haluat olla huslainen. Avaa linkki otsikosta...
<br><br>Millaista on olla töissä HUS:n sairaaloissa? Katsele ja kuuntele Sadun ja kolmen muun ammattilaisen tarina. Sen jälkeen ehkä sinäkin haluat olla huslainen. Avaa linkki otsikosta
Työterveyden ammattilainen

Pidämme huolta lähes kolmasosasta suomalaisia. Siksi oma työhyvinvointimme on erityisen tärkeää.

Hae työterveyslääkäriksi...
<br><br> 
Pidämme huolta lähes kolmasosasta suomalaisia. 
Siksi oma työhyvinvointimme on erityisen tärkeää.<br><br>
Hae työterveyslääkäriksi
Parasta hoitoa potilaiden hyväksi

HUS:n sairaaloissa hoidetaan vuosittain lähes 500 000 potilasta. Helsingin ja Uudenmaan alueen lisäksi vaativan erikoissairaanhoidon potilaita tulee myös muualta Suomesta. Jokaisella potilaalla on oikeus oikea-aikaiseen ja korkeatasoiseen hoitoon.
<br><br>HUS:n sairaaloissa hoidetaan vuosittain lähes 500 000 potilasta. Helsingin ja Uudenmaan alueen lisäksi vaativan erikoissairaanhoidon potilaita tulee myös muualta Suomesta. Jokaisella potilaalla on oikeus oikea-aikaiseen ja korkeatasoiseen hoitoon.
Huippuluokan kirurgiaa ja tutkimusta

Neurokirurgian klinikalla tehdään vaativia aivojen ja selkäytimen leikkauksia. Aivoverisuonien ja vaikeiden aivokasvaimien mikroneurokirurgisessa leikkaushoidossa klinikkaa pidetään Euroopan johtavana ja maailman parhaimpiin kuuluvana yksikkönä.
<br><br>Neurokirurgian klinikalla tehdään vaativia aivojen ja selkäytimen leikkauksia. Aivoverisuonien ja vaikeiden aivokasvaimien mikroneurokirurgisessa leikkaushoidossa klinikkaa pidetään Euroopan johtavana ja maailman parhaimpiin kuuluvana yksikkönä.
Paremmat tilat hyvälle hoidolle

HUS korjaa vanhoja sairaaloita ja rakentaa uusia luodakseen paremmat edellytykset hyvälle hoidolle. Tornisairaalan uudiskorjaus on valmis 2014, Naistenklinikan korjaushanke on käynnissä 2013-15 ja Uusi lastensairaala valmistuu vuonna 2017.
<br><br>HUS korjaa vanhoja sairaaloita ja rakentaa uusia luodakseen paremmat edellytykset hyvälle hoidolle. Tornisairaalan uudiskorjaus on valmis 2014, Naistenklinikan korjaushanke on käynnissä 2013-15 ja Uusi lastensairaala valmistuu vuonna 2017.

Ensiapu ja päivystys

Terveydenhoidon ammattilaiset vastaavat päivystyksen palvelunumerossa 09 10023.

Synnytys

Lähes joka kolmas suomalainen syntyy jossakin HUS:n kuudesta synnytyssairaalasta.

Työpaikat

HUS tarjoaa monipuolisen valikoiman työ- ja harjoittelupaikkoja sekä sijaisuuksia.