• Etusivu

Parasta hoitoa potilaiden hyväksi

HUS:n sairaaloissa hoidetaan vuosittain noin 500 000 potilasta. Helsingin ja Uudenmaan alueen lisäksi vaativan erikoissairaanhoidon potilaita tulee myös muualta Suomesta. Jokaisella potilaalla on oikeus oikea-aikaiseen ja korkeatasoiseen hoitoon.
<br><br>HUS:n sairaaloissa hoidetaan vuosittain noin 500 000 potilasta. Helsingin ja Uudenmaan alueen lisäksi vaativan erikoissairaanhoidon potilaita tulee myös muualta Suomesta. Jokaisella potilaalla on oikeus oikea-aikaiseen ja korkeatasoiseen hoitoon.
HUS - osaamista lääketieteen kaikilla erikoisaloilla

Jokainen suomalainen voi vapaasti valita oman hoitopaikkansa. Erikoissairaanhoidossa valinta tapahtuu keskustelemalla hoitoon lähettävän lääkärin kanssa. HUS tarjoaa hoitoa kaikilla lääketieteen erikoisaloilla. Hoitotuloksiltaan erityisesti siihen kuuluva yliopistollinen sairaala Hyks on monissa hoidoissa huippuluokkaa jopa koko maailman tasolla....
<br><br>Jokainen suomalainen voi vapaasti valita oman hoitopaikkansa. Erikoissairaanhoidossa valinta tapahtuu keskustelemalla hoitoon lähettävän lääkärin kanssa. HUS tarjoaa hoitoa kaikilla lääketieteen erikoisaloilla. Hoitotuloksiltaan erityisesti siihen kuuluva yliopistollinen sairaala Hyks on monissa hoidoissa huippuluokkaa jopa koko maailman tasolla.
HUS:ssa työskentelee yli 21 500 sairaanhoidon ammattilaista

Millaista on olla töissä HUS:n sairaaloissa? Katsele ja kuuntele Akin, Lindan ja kolmen muun sairaanhoitajan ajatuksia omasta ammattiurasta. Sen jälkeen ehkä sinäkin haluat olla huslainen. Avaa linkki otsikosta...
<br><br>Millaista on olla töissä HUS:n sairaaloissa? Katsele ja kuuntele Akin, Lindan ja kolmen muun sairaanhoitajan ajatuksia omasta ammattiurasta. Sen jälkeen ehkä sinäkin haluat olla huslainen. Avaa linkki otsikosta
Huippuluokan hoitoa ja tutkimusta

Hyksin Syöpäkeskuksessa käy vuosittain hoidossa noin 15 000 potilasta. Keskuksen hoitotulokset ovat maailmanlaajuisesti arvioituna huippuluokkaa. Hyvien tulosten takana on moderni syöpätutkimus, jota tehdään yhteistyössä Euroopan parhaiden yliopistojen ja syöpäkeskusten kanssa. Menestyksen merkkinä Syöpäkeskukselle on myönnetty arvostettu Comprehensive Cancer Center -status.
<br><br>Hyksin Syöpäkeskuksessa käy vuosittain hoidossa noin 15 000 potilasta. Keskuksen hoitotulokset ovat maailmanlaajuisesti arvioituna huippuluokkaa. Hyvien tulosten takana on moderni syöpätutkimus, jota tehdään yhteistyössä Euroopan parhaiden yliopistojen ja syöpäkeskusten kanssa. Menestyksen merkkinä Syöpäkeskukselle on myönnetty arvostettu Comprehensive Cancer Center -status.

Ensihoito ja päivystys

Terveydenhoidon ammattilaiset vastaavat päivystyksen palvelunumerossa 09 87 10023.

Synnytys

Lähes joka kolmas suomalainen syntyy jossakin HUS:n kuudesta synnytyssairaalasta.

Valitse hoitopaikaksi HUS

Jokainen suomalainen voi valita vapaasti oman hoitopaikkansa. Valitsemalla HUS:n saat korkeatasoista erikoisalojen hoitoa.
Potilastukipiste OLKA

Terveyskylä.fi

Potilasturvallisuuskysely