• Etusivu

Parasta hoitoa potilaiden hyväksi

HUS:n sairaaloissa hoidetaan vuosittain noin 500 000 potilasta. Helsingin ja Uudenmaan alueen lisäksi vaativan erikoissairaanhoidon potilaita tulee myös muualta Suomesta. Jokaisella potilaalla on oikeus oikea-aikaiseen ja korkeatasoiseen hoitoon.
<br><br>HUS:n sairaaloissa hoidetaan vuosittain noin 500 000 potilasta. Helsingin ja Uudenmaan alueen lisäksi vaativan erikoissairaanhoidon potilaita tulee myös muualta Suomesta. Jokaisella potilaalla on oikeus oikea-aikaiseen ja korkeatasoiseen hoitoon.
Valitse hoitopaikaksi HUS

Vuoden 2014 alusta on jokainen suomalainen voinut valita vapaasti hoitopaikkansa Suomessa. Erikoisairaanhoidossa valinta tapahtuu keskustelemalla hoitoon lähettävän lääkärin kanssa. Suomen suurin sairaanhoitopiiri HUS tarjoaa hoitoa kaikilla lääketieteen erikoisaloilla. Hoitotuloksiltaan HUS ja erityisesti siihen kuuluva yliopistollinen sairaala Hyks ovat monissa hoidoissa huippuluokkaa jopa koko maailman tasolla....
<br><br>Vuoden 2014 alusta on jokainen suomalainen voinut valita vapaasti hoitopaikkansa Suomessa. Erikoisairaanhoidossa valinta tapahtuu keskustelemalla hoitoon lähettävän lääkärin kanssa. Suomen suurin sairaanhoitopiiri HUS tarjoaa hoitoa kaikilla lääketieteen erikoisaloilla. Hoitotuloksiltaan HUS ja erityisesti siihen kuuluva yliopistollinen sairaala Hyks ovat monissa hoidoissa huippuluokkaa jopa koko maailman tasolla.
HUS:ssa työskentelee yli 21 500 sairaanhoidon ammattilaista

Millaista on olla töissä HUS:n sairaaloissa? Katsele ja kuuntele Akin, Lindan ja kolmen muun sairaanhoitajan ajatuksia omasta ammattiurasta. Sen jälkeen ehkä sinäkin haluat olla huslainen. Avaa linkki otsikosta...
<br><br>Millaista on olla töissä HUS:n sairaaloissa? Katsele ja kuuntele Akin, Lindan ja kolmen muun sairaanhoitajan ajatuksia omasta ammattiurasta. Sen jälkeen ehkä sinäkin haluat olla huslainen. Avaa linkki otsikosta
Huippuluokan hoitoa ja tutkimusta

Hyksin Syöpäkeskuksessa käy vuosittain hoidossa noin 15 000 potilasta. Keskuksen hoitotulokset ovat maailmanlaajuisesti arvioituna huippuluokkaa. Hyvien tulosten takana on moderni syöpätutkimus, jota tehdään yhteistyössä Euroopan parhaiden yliopistojen ja syöpäkeskusten kanssa. Menestyksen merkkinä Syöpäkeskukselle on myönnetty arvostettu Comprehensive Cancer Center -status.
<br><br>Hyksin Syöpäkeskuksessa käy vuosittain hoidossa noin 15 000 potilasta. Keskuksen hoitotulokset ovat maailmanlaajuisesti arvioituna huippuluokkaa. Hyvien tulosten takana on moderni syöpätutkimus, jota tehdään yhteistyössä Euroopan parhaiden yliopistojen ja syöpäkeskusten kanssa. Menestyksen merkkinä Syöpäkeskukselle on myönnetty arvostettu Comprehensive Cancer Center -status.

Ensiapu ja päivystys

Terveydenhoidon ammattilaiset vastaavat päivystyksen palvelunumerossa 09 87 10023.

Synnytys

Lähes joka kolmas suomalainen syntyy jossakin HUS:n kuudesta synnytyssairaalasta.

Tulosyksikön johtajaksi

Hyvinkään sairaanhoitoalueen uuteen päivystyksen ja ensihoidon tulosyksikköön
HUS rakentaaLue lisää >>

Potilastukipiste OLKA

Hyvinkään sairaala 40 vuotta